Ik ben gastouder
Ik zoek een gastouder
Ik ontvang graag informatie

Gastouderbureau ‘Welkom-Kind Harderwijk’ heeft ruim 14 jaar ervaring in het aanbieden
van professionele, huiselijke en betaalbare gastouderopvang.

Welkom-Kind biedt kinderopvang door gastouders aan in de regio Harderwijk, Ermelo, Zeewolde, Putten, Nijkerk, Nunspeet en in Amersfoort e.o.

Bemiddelingsmedewerker Margriet vertelt: “Onze stelregel is: “Kinderopvang: net zo leuk als thuis”. Kinderopvang moet voor uw kind net zo fijn voelen als dat het thuis is: kleinschalig, vertrouwd, veilig en leerzaam. Daar dragen wij aan bij vanuit de visie dat motivatie en vertrouwen voortkomen uit een persoonlijke relatie. Wij kennen onze gastouders en nannies persoonlijk en zij kennen ons”. Bemiddelingsmedewerker Nicole sluit zich hier bij aan; “Onze betrokken en professionele gastouder en nannies bieden voor uw kind(eren) in een huiselijke sfeer. In de kleinschaligheid van deze opvang ervaren kinderen een hoge mate van welbevinden. Dit komt hun ontwikkeling ten goede. Voor ouders vinden wij het belangrijk om goede en betaalbare opvang aan te bieden”.

De opvang van uw kind(eren) vindt afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur plaats bij de gastouder thuis of door een nanny in uw eigen huis. Bemiddelingsmedewerkers Margriet en Nicole streven altijd naar een perfecte match tussen ouder en gastouder of nanny.

Margriet - Bemiddelingsmedewerker
Margriet - Bemiddelingsmedewerker
margriet@welkomkindharderwijk.nl | 06-42939539
Margriet
MargrietBemiddelingsmedewerker
margriet@welkomkindharderwijk.nl
06-42939539
  • Kleinschalige opvang in huiselijke sfeer bij de gastouder

  • Opvang thuis en licht huishoudelijke ondersteuning door een nanny

  • Kinderen ontwikkelen zich optimaal door persoonlijke aandacht in een vertrouwde omgeving

  • Professioneel, gecertificeerde en landelijk geregistreerde gastouders en nannies

  • Hoge mate van flexibiliteit door afspraken op maat over openingstijden en dagindeling

  • Voordelige kinderopvang, u bepaalt wat u betaalt

“Wij zijn blij met onze gastouder die we via Welkom-Kind gevonden hebben. Deze kleinschalige vorm van kinderopvang sluit goed aan bij onze wensen. Onze dochter krijgt alle aandacht die ze nodig heeft. Het persoonlijke contact met onze gastouder en het professionele team van Welkom-Kind ervaren wij als prettig!”

Carolien

“We bieden onze kinderen met onze nanny de vertrouwdheid van opvang in hun eigen huis en wij zijn flexibel in opvangtijden, ideaal omdat wij beide werken”.

Bram

Corona update 25 april 2022

Beste ouder(s)/verzorger(s), Het kabinet heeft het grootste gedeelte van de coronamaatregelen losgelaten. Voor de kinder- en gastouderopvang gelden er geen specifieke maatregelen meer. Het protocol Kinderopvang & COVID-19 is per 25 april 2022 komen [...]

Vacature: enthousiaste nannies gezocht!

Gastouderbureau Welkom-Kind Harderwijk e.o. is op zoek naar enthousiaste nannies voor diverse gezinnen in Harderwijk e.o. Ben je energiek, flexibel en kun jij rust, regelmaat en een fijne thuissituatie bieden? Werken als nanny is [...]