Gastouder Harderwijk KinderopvangHet is bewezen dat gastouderopvang voor jonge kinderen de beste vorm van kinderopvang is. Ten opzichte van een kinderdagverblijf is met name de persoonlijke aandacht van doorslaggevende betekenis bij gastouderopvang. Een gastouder vangt de kinderen op bij haar thuis, of thuis bij de kinderen als de ouders buitenshuis aan het werk zijn. Dit betekent voor zowel de ouders als de kinderen veel meer rust en gemak.

Wij werken in de gemeenten Harderwijk, Ermelo, Putten, Nunspeet, Nijkerk en Zeewolde. Wij werken alleen regionaal omdat wij onze gastouders zelf willen kennen. Op die manier kunnen wij u in contact brengen met een gastouder die bij uw wensen past. Mochten wij geen geschikte gastouder voor u in ons bestand hebben dan kunnen wij een advertentie plaatsen of verwijzen wij u door naar andere mogelijkheden. De opvang start alleen als u (en eventueel uw kind), uw gastouder en wij er een goed gevoel bij hebben!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van gastouderopvang voor u? Hier kunt u zich gratis en vrijblijvend inschrijven. Wij nemen dan contact met u op en u ontvangt per post een overzichtelijk informatiepakket.