Gastouderbureau Welkom-Kind Harderwijk e.o. is op zoek naar enthousiaste nannies voor diverse gezinnen in Harderwijk e.o.

Ben je energiek, flexibel en kun jij rust, regelmaat en een fijne thuissituatie bieden?

nanny harderwijkWerken als nanny is een uitdagende, verantwoordelijke baan. Je hebt de verantwoording voor 0 – 12-jarige kinderen en daar moet met veel zorg mee om worden gegaan. Ouders moeten blindelings op je kunnen vertrouwen. Als nanny ben je het veilige baken thuis, zodat de ouders met een gerust hart de deur uit kunnen gaan. Je brengt warmte, veiligheid en gezelligheid voor de kinderen, zorgt dat het dagelijkse leven op rolletjes loopt en geeft individuele aandacht aan ieder kind. Je geeft een knuffel of troostende arm wanneer nodig en brengt de kinderen dezelfde normen en waarden bij zoals de ouders die geven. Als nanny word je teamlid van het gezin en komen jouw pedagogische kwaliteiten perfect tot zijn recht. Wij matchen jou met een gezin dat past bij je karakter, vaardigheden en achtergrond. Uit ervaring weten wij dat je als nanny veel plezier, afwisseling en voldoening uit je werk haalt. Een superleuke baan!

Als nanny werk je vaste dagen en tijden bij één of meerdere gezinnen thuis, volgens de dienstregeling aan huis of als ZZP’er. Beschik je over uitstekende sociale vaardigheden, stel je de ontwikkeling van het kind centraal en ben je bereidt ook licht huishoudelijke taken te vervullen? Ben jij een gekwalificeerde pedagogisch medewerker met ervaring in de kinderopvang ? Dan kun je direct aan de slag! Ook als herintreder ben je bij ons van harte welkom.

Ben je niet in het bezit van een geldige kwalificatie? Wij begeleiden je graag om dit binnen enkele maanden te realiseren, informeer naar de mogelijkheden.

Soort dienstverband: Freelance / ZZP

Geïnteresseerd? Dan kijken we uit naar jouw reactie!

Stuur je cv en motivatie naar Margriet Tetzlaff; margriet@welkomkindharderwijk.nl