Gezocht ervaren nanny voor een gezin in Hierden

Voor een gezin in Hierden zoeken wij m.i.v. juli/aug 2020 een professionele, eerlijke, creatieve nanny die stevig in haar schoenen staat.

Je gaat opvang verzorgen voor 4 kinderen ( 2 baby’s, meisje van 2 jaar en haar grote broer van net 4 jaar).

De opvangdagen zijn dinsdag, donderdag en vrijdag 7.45-17.45 uur.

Van jou als nanny verwachten wij een volledige inzet voor de zorg van de kinderen.

Je taken kunnen oa zijn dat je de oudste naar school brengt en weer ophaalt, eventueel naar een sport brengt en je onderneemt diverse activiteiten met de kinderen. Je brengt warmte, gezelligheid, veiligheid en geeft aandacht aan elk kind. Een troostende arm, een knuffel en je brengt normen en waarden van de ouders bij.

Daarnaast kunnen lichte huishoudelijke taken en het verzorgen van de voorbereiding van de warme maaltijd tot je werkzaamheden behoren.

Je staat stevig in je schoenen en beschikt over vaardigheden om structuur in de dagen aan te brengen, tevens kun je duidelijk je grenzen aangeven.

Je hebt affiniteit met de verschillende leeftijden van de kinderen en beschikt over ruime ervaring in het verzorgen van meerdere baby’s.

We verwachten dat je in staat bent een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de kinderen. Je weet de kinderen te stimuleren om de wereld en zichzelf te ontdekken en te groeien naar zelfstandige, bewuste kinderen.

Ben jij deze super nanny en wil je graag solliciteren? Wij kijken uit naar je reactie.

Je kunt je sollicitatie sturen naar info@welkomkindharderwijk.nl of bel voor meer informatie 0341-410242